Printache.ro realizeaza serviciul de printare fotografii pe echipamente foto profesionale. Imprimarea fotografiilior se realizeaza pe baza cernelurilor dye nontoxie si foarte prietenoase cu mediul.

Specificatii printare fotografii:

  • Dimensiune fotografie 10x15cm
  • Aspect elegant: lucios sau mat
  • Hârtie foto CANON sau EPSON de înaltă calitate
  • Editare creativă cu contur colorat
  • Fidelitate excepțională a culorilor și rezistență la UV
Ce tipuri de fotografii putem sa imprimam?

Poze realizate cu aparatul foto digital
Cele mai frumoase si clare fotografii sunt realizare cu un aparat foto dedicat cu o rezolutie mare, incepand de la 5mp. Realizarea acestor fotografii su o rezolutie impresionanta si o acuratete foarte mare a culorilor.

Fotografii cu telefonul mobil – Poze realizate cu telefonul mobil
In ultima perioada telefonul mobil este cel mai la indemana aparat foto.
Telefonul mobil este mereu la indemana asa ca in ultimii ani din ce in ce mai multe poze sunt realizate cu telefonul mobil. In general, fotografiile realizate cu camera foto a telefonului mobil au calitate mai mica decat cele relizate cu o camera digitala dedicata. Acesta este si motivul pentru care am dezovltat profile speciale de procesare a fotografiilor de pe telefonul mobil. In urma procesarii se aplica o serie de corectii care duc la sporirea calitatii fotografiei.

Print foto selfie
Pozele de tip selfie sunt facute direct cu telefonul mobil sau cu un selfie stick. De obicei selfie-urile sunt realizate cu camera frontala, dar asa cum este binecunoscut, camera principala de pe spatele telefonului este net superioara, motiv pentru care recomandam sa folositi aceasta camera pentru selfieuri – desi este mai complicat, diferenta de calitate este substantiala.

Fotografii din vacanta – Poze din vacanta
O vacanta, excursie, drumetie, city break sau o simpla iesire cu prietenii este in general un prilej incare puteti aduna amintiri placute. Peste aceste amintiri nu trebuie lasat sa se astearna timpul si printarea fotografiilor este o modalitate placuta si eficienta sa retraiesti acele momente.

Fotografii cu familia – Poze de familie
Fie ca este vorba despre poze cu copii, bunici sau intreaga familie noi iti stam la dispozitie cu printarea fotografiilor. Intr-o familie timpul sa masoara in evenimente ce trebuie pretuite si un album cu fotografii va fi mereu modalitatea perfecta sa retraiesti acele momente.

 Livrare pozelor, fotografiilor se realizeaza prin curier rapid/Posta Romana in judetul Buz